Svi osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta ovoj internet stranici obrađuju se u skladu sa važećim zakonima. Web stranica uključuje veze na druge internet stranice, čiji sadržaj nije pod mojom kontrolo, te ne mogu prihvatiti nikakvu odgovornost za sadržaj tih internet stranica.

Tvoje osobne podatke prikupljam samo uz tvoju privolu i to prilikom ispunjavanja narudžbe ili prijave za news letter. Tvoji podaci će se koristiti isključivo u svrhu slanja naručenih dobara i neće se davati trećim osobama u bilo koje druge svrhe.

Tvoji podaci se brišu na tvoj zahtjev.

Kolačiće koje koristi 100 bofora
100 bofora koristi kolačiće kako bi ti pretraživanje bloga bilo ugodnije budući da kolačići služe za pamćenje određenih postavki stranice kako bi web stranica normalno radila.
Također stranica koristi kolačiće trećih strana poput Facebooka i Googlea, Stat Countera kako bi imala ideju o tome koliko vas posjećuje stranicu, kada i slično. Ne tražim puno, zar ne.

Na ovoj stranici koristim Google Remarketing, Google servis za uključenje prikaza na internetu, te se u tu svrhu prikupljaju anonimne informacije o tvom ponašanju na internetu, prilikom posjeta ove stranice. Te informacije pohranjene su u „kolačiće“ na tvom računalu, te na temelju tih informacija Google spaja oglase na web stranicama na internetu. Detaljne informacije o ovom servisu nađi u Googleovoj odredbi o zaštiti podataka.