lanena suknja
Lanena suknja i torba Gospođa! za vožnju biciklom

Imam čudnu želju da motiviram sve one koji znaju za neku šivaću mašinu koja skuplja prašinu zaboravljena na tetinom tavanu ili u kutu bakine sobe da je izvade na svjetlo dana i nešto kreiraju. Pa ako ne to – onda barem nabave kukicu ili igle za pletenje… ili možda vezenje?

Save

O gle! O meni se pisalo, o da! Pogledajte – u prilogu Jutarnjeg lista iz prosinca 2013. godine, preko cijele strane. Također, nakon toga i na internetskom izdanju Dom i dizajna, popraćeno predivnom galerijom slika.

Prilog u emisiji Dobro jutro Hrvatska Da, i to se dogodilo. Uz malo mašte i puno dobre volje izradite unikatne božićne ukrase! Prvo nisu htjeli snimati zvuk dok objašnjavam, kao samo ti šivaj… a onda su očito u montaži shvatili da nešto pametno laprdam… Pogledajte sami: HRT – prolog 100 bofora.

A najslađe je kad te prepoznaju u rodnom kraju. Iako kažu nitko nije prorok u svom kraju… Ali ipak, da i to se dogodilo. Uz najavu na portalu DU lista kada su moje krpice otputovale u Pariz. Da u Pariz! Cijeli članak škicnite na ovom linku: DU List – 100 bofora.