Mala serija lanenih proizvoda bez etikete – jer rukotvorine to jesu – bez oznake.
 
Jednom sašiven moj proizvod je spreman za upotrebu, ali još nije spreman za prodaju. Prije prodaje ga moram označiti sukladno pravilima, staviti deklaraciju… Škicla sam amo i tamo kako su to drugi napravili i shvatila sam da ih većina stremi približiti svoju rukotvorinu proizvodima koji to nisu. Osmišljavajući etikete i ušivke… 


Onda sam stala i razmislila – čemu? Pa sav trud koji sam uložila, a i onaj drugi dio truda koji je kupac voljan uložiti kupujući rukotvorinu – da bi opet dobio označen proizvod? Iskreno nikada mi nisu bile bliske majice na kojima preko cijelih prsa piše ime brenda, koji me pretvaraju u hodajuću reklamu – za što? Za moje novce? Ili nisam shvatila ili se nisam dovoljno sljubila s tom idejom brenda.

 

I eto. Tako je nastala serija – Bez oznake! Label Me Not! I zato ova serija ima ušivene etikete na kojima ništa ne piše, nema oznake – iako su vrlo jasno označene. Sve korpe će savršeno poslužiti za organiziranje doma, ureda, dječje ili bebine sobe, kupaonice… Osim toga kada ih ne koristite, uredno ih složite da vam ne smetaju i ne zauzimaju prostor.
Lanene korpe su izvrstan izbor za čuvanje hrane, kao na primjer korpe za kruh ili voće.
Sve korpe ekološki su prihvatljive jer su svi materijali prirodni – lan ili pamuk i svi  korišteni materijali se mogu reciklirati.
 
Bez oznake! Set od 4 korpe je prvi iz serije koji je nastao vođen ovom idejom. Četiri korpe različitih dimenzija zadovoljit će sve potrebe za organizacijom doma ili ureda. Izrađene su od 100 % lanenih tkanina, a ušivke i podstava ručki u boji je od čistog pamuka.
Približne dimenzije: visina x širina x dubina:
Velika 23 x16 x 11 cm, Srednja: 20 x 14 x 8 cm, Mala: 14 x 8 x 9 cm, Vrlo mala 11 x 6 x 5 cm.

 

Bez oznake! Set od 4 korpe - 100 bofora
Bez oznake – set od 4 korpe
Bez oznake-  Crno!  Korpe ili torba za svaki dan? Korpe i torba su izrađene su od 100 % lanenih tkanina izvana, a ušivke i podstava u crnoj boji je od čistog pamuka. Zar ne bi ovo mogao biti savršen poklon za “njega”? Torba je potpuno podstavljena s praktičnim džepom unutra. 

Približne dimenzije korpi: visina x širina x dubina: 
Srednja: oko 20 x 14 x 11,5 cm – nije dostupno
Mala:  oko 16 x 12 x 8 cm. – nije dostupno
Dimenzije torbe :oko 40x35cm, naramenice oko 80 cm.

Bez oznake – crno
Bez oznake – korpice Lagano rješenje za odlaganje sitnih i najsitnijih stvari. Izrađene su od 100 % lanenih tkanina izvana i 100 % nebijeljeni pamuk iznutra.
Približne dimenzije visina x širina x dubina: 
Mala: 8 x 9 x 8 cm, 
Srednja 10 x 16 x 9 cm i
Velika 
10 x 20 x 10 cm.
Bez oznake – lanene korpe
Bez oznake: preokretljive, obostrane korpe su korpe koje se mogu koristiti s obje strane. Izrađene su od 100 % lanenih tkanina.

Približne dimenzije: visina x širina x dubina: 23 x 16 x 11 cm – 

Bez oznake – lanene korpe obostrane
Ako vas zanima kako kupiti  – najbolje da se pretplatite na Newsletter – boforsku poštu. Isto tako možete poslati mail na maris@100bofora.net Iz ponuđenoga možete poželjeti i svoje dimenzije koje vam odgovaraju. Na sve upite ću se potruditi odgovoriti unutar 24 sata. Uvjeti, plaćanje, dostava. 
 

Save

Save