Jednostavna torba od Čateksovih tkanina
Jednostavna torba od Čateksovih tkanina

Obično kada ne znam što s nekim komadom tkanine napraviti, ja sašijem još jednu Gospođu! Jednostavnu torbu koja se može zarolati i spremiti u ruksak ili koju već torbu nosite sa sobom. Šivena je jednostavnim francuskim šavom koji joj daje čvrstoću i uredan izgled, jer su rubni dijelovi skriveni unutar šava.

Jednostavna torba od Čateksovih tkanina
Jednostavna torba od Čateksovih tkanina

Dugo mi je trebalo da naručim baš sa Čateksove web stranice. Do sada sam se često susretala s njihovim tkaninama u raznim maloprodajnim trgovinama i uvijek bila zadovoljna i s kvalitetom tkanina, a i cijena je uvijek bila pristupačna. No, tek dvije personalizirane narudžbe su me konačno natjerale da naručim nešto direktno od njih.

Ponuda Čateksovih tkanina uvijek mami svojim uzorcima i pristupačnoj cijeni. Ono što bih im zamjerila je da kod nekih tkanina, ako dulje vrijeme stoje svinute, na tim mjestima pregiba uzorak je izblijedio.
Što u takvim slučajevima?
Nije neobično da se u metraži potkradu greške. U ovom slučaju sam morala paziti kako režem i krojim tkaninu kako bih izbjegla takve pregibe u konačnom proizvodu.
Sve u svemu, preporučila bih i Četeksov web dućan i tkanine.