Ovo je drugi u nizu postova o kupovini tkanina. Prvi možete naći ovdje: Gdje kupovati tkanine – Zagreb I

Velika torba za svaki dan – MAJKEN uzorak, 100 % pamuk
IKEA ima odjel metraže. To su uglavnom dizajnerski komadi raznih pamučnih materijala. Osim toga, znaju biti dostupne i  DITTE jednobojni materijali po vrlo, vrlo povoljnim cijenama koji su super za postave ili unutrašnjosti torbi ili slično.
 Korpe od Gunilla uzorka, 100% pamuk.
Ono na što treba obratiti pažnju kada se gledaju web stranice i na taj način on-line odabiru uzorci, je da se teško može dočarati veličina uzorka sa slike, a isto tako i debljina materijala. Nešto se može iščitati i opisa proizvoda (tipa da je težina jednog metra tkanine 0,4kg ili 0,2), ali za pravi dojam ipak treba biti tamo.
Ovo inače kod on-line naručivanja i on-line dućana nije slučaj, samo nešto na čemu bi IKEA u prezentaciji mogla malo poraditi.
Cijene su u IKEAinom rangu od 1,99 € – 8,00 €. Što je ustvari za većinu krpica neka srednja cijena koja se može i kod nas dobiti za platna i kepere – one tužne sive i tmurne kepere. Neusporediva živost! Također mi je uzbudljivo kako uzorci dolaze u serijama, nestaju, dolaze novi…
Poštarica, kombinacija DITTA crvenog platna i prugastog crveno bijelog 100% pamuk
I tako ja već godinama u svakom svom pohodu ili pohodu nekog bližnjeg, kupim ili naručim… Pa se tako skupila fina raskoš šarenih boja i uzoraka.
Jastučnica – uzorak FREDRIKA, 100% pamuk
Dakako – da ne zaboravim napomenuti – u IKEAi ima za kupiti i šivaća mašina. Odite vidjeti – nije uopće loša za početak, a ni za inače. Ima sve što vam može za trebati, a budući da uskoro dolazi i u RH – mislim da i problem eventualnog servisa je time rješen!

Također imam i sve riječi hvale za nožice koje sam tamo uzela.

Save