Mali upliv u dio novih krpica koje sam nabavila. Ruku na srce – to su krpice za stolnjake. Sjetite se  – imale ste negdje kod neke tetke takvu napicu, ako ne već doma. Ne marim, sretna sam što sam uopće našla za kupiti pamučno printano platno. Ajde – tko ne bi nosio stolnjak preko ramena ove jeseni???

Predstavljam vam tri verzije torbica. Kombinacija je dosta… Džepovi s velike na maloj, male naramenice na srednjoj – srednja na maloj… Boje su također u igri. Ajde – dobre sam volje i još malo na godišnjem.
 pa ako vas je dohvatio moj mig – znači da već birate – jer ste izabrane pronositi dobre krpice playgrounda uokolo…
Velika jesenska
Ovu sam ja već pronosala i u vrtić i na pjacu i na dječji rođendan, tako da je prošla test. Reverzibilna je… za dane kada je puno sitnih bitnih stvari u torbi okrenem velike džepove unutra. Kada se ide u park i mora se ponijeti baš sve što je princeza zamislila i biti na dohvat ruke – veliki su džepovi više nego dobrodošli izvana

Dovoljno je velika za ozbiljnu kupovinu u dućanu. Dimenzije su: širina 38 cm, visina 42 cm.Srednja jesenska

 

Također reverzibilna sa dvije široke ručke. Širine 28 cm i visine 35 cm – što znači da se fino s njom može i na posao s nekim svežnjem  A4 papira (da ne napišem na faks ili strani jezik… ili gdje već idete s fasciklom…)
Zamišljena ipak da je džep unutra, ali u ovoj verziji – ako se probudite sa tisuću cvjetova u kosi – može naravno i s cvjetnom eksplozijom izvana.
 
Mala jesenska 
Jednostavna. Iako najmanja u ovom krugu – nije tako mala po centimetrima. Širina 26 cm, visina 29 cm.
Dva džepa s jedne i druge strane… možda za đir do knjižnice?
Da… stavit ću i kako se to radi! Hoću!