Nekada sam zaista ponosna na sebe, svoj blog i najviše na svoje tutorijale koje objavljujem. Naravno, laska mi uvijek vidjeti vaše šivotvorine nastale na idejama s mog bloga. Ali nekako se najbolje osjećam kada ja sama sa svog bloga gledam kako sam nešto radila prije dvije godine i podsjetim se zaista “kako se to radi“. Tako sam sama sebi jučer rekla – svaka čast, baš si to dobro složila!

Za ovu godinu sam planirala uvesti dva nova proizvoda. Tako dok sam se premišljala što bi sve došlo u obzir, nekoliko vaših narudžbi je pomoglo u donošenju odluke. Osnovno je naravno da je proizvod uporaban, da služi i koristi. Pa kud bolje od ovakvog visećeg organizatora sa džepovima. Ideja je sjajna. Viseći džepovi se mogu objesiti na zid ili na vrata i tako iskoristiti prostor koji prije nije bio namijenjen za ostavljanje stvari. Razne veličine džepova super su da se stvari mogu složiti i razvrstati na razne načine i tako uvesti još više reda i organizacije.

Ali kad sam krenula razrađivati ideju, vrijeme za pripremu i izradu… uh… shvatila sam da u ovoj godini ovakav proizvod od mene nećete tako često viđati. Trenutno cijena ovakvog organizatora bi bila nepristupačna ilitga – proizvod bi bio skup.
Svaki put kad sam u takvoj nekakvoj nedoumici sjetim se što sam pisala u svom malom (ali slatkom) poslovnom planu. E, da  – 100 bofora imaju poslovni plan! Aplauz molim!!!

100 bofora Pockets Wall Over the Door Storage Organizer Hanging bag Space Saver

 

Pockets Wall Over the Door Storage Organizer Hanging bag Space Saver

 

Pockets Wall Over the Door Storage Organizer Hanging bag Space Saver

Bilo kako bilo – laneni organizator je gotov. Ja sam zadovoljna, posebno jer sam ga radila po uputama koje sam sama složila i uvjerila se da su super korisne – Cvita viseći džepovi . A to je ustvari i ideja ovog bloga. Da služi meni, a i vama. A sada… sigurna sam da bi ovakav organizator dobro došao i u kupaonici, a sigurna sam u dječjoj sobi. Naravno i u svakom ormaru. Inspiracije sada ne manjka!

Veselo šivanje!

Save

One thought on “Viseći organizator – kako se to radi”

  1. Viseći džepovi su zakon stvar! Još davno sam u sobi imala jedne velike koje je moja baka pravila za platneni šator u kojem smo ljetovali kao klinci, a od tad sam si i ja sama napravila neke na sličan način kao i ti ove slatke Cvita organizatore! :) Super tutorial!

Comments are closed.